Allianz’dan tamamlayıcı sağlık sigortasında yüzde 25 indirim

Allianz, tüm salgın hastalıkları da kapsam altına aldığı Bireysel Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününde yaz kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında Allianz’dan 30 Eylül’e kadar ilk defa tamamlayıcı sağlık sigortası alanlara yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Allianz Türkiye Sağlık Sigortaları Genel Müdür Yardımcısı Okan Özdemir, “Sağlığını güvence altına almak isteyen bireyler, tamamlayıcı sağlık sigortası sigorta yolculuğuna başlayabilsinler diye bu maliyet avantajını sunmaya karar verdik” dedi.

Allianz Türkiye, Bireysel Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında hayata geçirdiği yaz kampanyası ile müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Allianz Türkiye, kampanya kapsamında 30 Eylül 2020 tarihine kadar ilk defa Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS) alacak müşterilerine yüzde 25 indirim fırsatı sunuyor. Müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerine göre ürünlerini şekillendiren ve güçlü kurum ağı ile Türkiye’nin her yerinde sağlık sigortası hizmeti sunmayı amaç edinen Allianz, tüm salgın hastalıkları da kapsam altına aldığı Bireysel TSS ürünüyle özel sağlık sigortası konforunu maliyet avantajıyla sunmayı vadediyor.

Salgın Hastalıklar Kapsam Altında

Allianz Türkiye Sağlık Sigortaları Genel Müdür Yardımcısı Okan Özdemir konu ile ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Koronavirüs salgını dönemine özel olarak, sağlık sigortası sahibi sigortalı sayısında pek bir düşüş yaşandı diyemeyiz. Buna ek olarak bu süreçte gördüğümüz en önemli değişim, toplumda sağlık bilinci ve sağlık sigortası ile ilgili farkındalık arttı, sigortacılık hizmetlerinin önemi de yine toplum tarafından anlaşıldı. 0-64 yaş aralığında olup sağlığını güvence altına almak isteyen bireyler, içinden geçtiğimiz bu zor zamanlarda TSS ile sigorta yolculuğuna başlayabilsinler diye bu maliyet avantajını onlara sunmaya karar verdik.

Beklentimiz 2019’da 1.4 milyona ulaşan sektördeki TSS sahibi sigortalı sayısının, 2020 yılı sonunda yaklaşık 2 milyon kişiye ulaşacağı yönünde. Özellikle Anadolu illerimizde sigortasız müşterilere sağlık güvencesi sağlama hızında yakaladığımız artış devam ediyor. Allianz Türkiye’nin de 1.5 milyon sağlık sigortalısının yaklaşık yüzde 35’inin TSS sahipliği bulunuyor. Bizlere sağlığını, geleceğini ve varlıklarını emanet eden sigortalılarımız, onları çok daha iyi tanımamızı ve her an yanlarında olmamızı bekliyor. TSS ürünümüzde hayata geçirdiğimiz ve salgın hastalıkları da kapsam altına aldığımız yüzde 25 indirim fırsatı ile daha fazla kişinin yanında olmayı hedefliyoruz.”

Hangi Hastanelerde Geçerli?

Hem SGK ile anlaşması bulunan kurumlarda hem de SGK ile parçalı anlaşması olan A plus hastanelerde de geçerli olan TSS poliçesi, ‘Sadece Yatarak Tedavi’, ‘Yatarak Tedavi ile birlikte Ayakta Tedavi’ ya da ‘Yatarak Tedavi ile birlikte hem Ayakta Tedavi hem de Doğum Paketi’ şeklinde çeşitlendirilebiliyor.

Allianz’ın TSS sahibi müşterileri, konusunda deneyimli hemşire ve doktorlardan oluşan kadroya sahip Dr. Allianz Sağlık Danışma Hattı’ndan 7 gün 24 saat ücretsiz olarak sesli, görüntülü ya da yazılı hizmet alabiliyor. Ayrıca, koronavirüs dönemine özel olarak başlatılan uygulama ile Allianz’ın anlaşmalı uzman muayenehane hekimleri, randevu alan sigortalılara; kadın doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, dâhiliye, genel cerrahi, göğüs hastalıkları, kulak burun boğaz, dermatoloji, ortopedi ve kardiyoloji branşlarında görüntülü ve ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor.