Anadolu Sigorta’nın Ücretsiz Kapıdan Oto Servis hizmeti Ankara ve İzmir’de

“Ücretsiz Kapıdan Oto Servis” uygulamasıyla hasarlı durumdaki araçları istenilen adresten teslim alarak, anlaşmalı yetkili ve özel servislerde onarımını gerçekleştiren Anadolu Sigorta, İstanbul’un ardından Ankara ve İzmir’de de hizmet vermeye başladı. Ücretsiz vale hizmetiyle, onarılan araçların, sahiplerine yeniden diledikleri adreste teslim edilmesine imkan sağlayan “Kapıdan Oto Servis” uygulaması için SigortamCepte, www.anadolusigorta.com.tr ve müşteri iletişim merkezinden randevu alınabildiği gibi acente ve banka satış kanalları da sigortalıları adına kendi platformları üzerinden randevu oluşturabiliyor.

Sigortalılarının hayatını kolaylaştırma hedefiyle “Ücretsiz Kapıdan Oto Servis” uygulamasını hayata geçiren Anadolu Sigorta, İstanbul’un ardından Ankara ve İzmir’de de Kapıdan Oto Servis hizmetini uygulamaya başladı. “Ayağınıza Geliyoruz” sloganıyla hasarlı durumdaki araçların istenilen adresten vale ile servise götürülmesini kapsayan “Kapıdan Oto Servis” uygulamasından yararlanmak için, SigortamCepte, www.anadolusigorta.com.tr ve 0850 724 0850 numaralı müşteri iletişim merkezinden randevu alınabildiği gibi acente ve banka satış kanalları da sigortalıları adına kendi platformları üzerinden randevu oluşturabiliyor.

Concierge alanında lider olan Alfred firması ile kurulan iş birliğiyle verilen hizmette, Anadolu Sigorta’nın önerdiği, yüksek kalitede onarım olanaklarını haiz servislerde orijinal yedek parça ile hasarı onarılan araçlar, sahiplerine yine diledikleri adreste ücretsiz olarak teslim ediliyor. Araç sahiplerine, evlerinden veya iş yerlerinden ayrılmalarına gerek olmadan, hızlı ve kaliteli bir araç onarım süreci sağlayan Anadolu Sigorta, üç büyük ilin ardından Türkiye’nin diğer illerinde de hizmet ağını yaygınlaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Hizmet Kullanımı İle Müşteri Memnuniyeti Artmakta

Vale hizmetleri ile hasar deneyiminin kolaylaştığını ve müşteri memnuniyetinin arttığını ifade eden Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Ali Kaplan, “İstanbul dışındaki büyük illerimiz Ankara ve İzmir’de ikamet eden müşterilerimizin yoğun ilgisi ve talebi nedeniyle ‘Kapıdan Oto Servis’ hizmet ağımızı genişlettik. Randevularda kolaylık sağlamak amacıyla randevu kanallarını genişlettik. 2020 yılı sonunda sunmaya başladığımız hizmete ilişkin aldığımız geri bildirimlerden müşterilerimizin memnuniyet düzeyinin oldukça yüksek olduğunu gözlemliyoruz. Önümüzdeki dönemlerde ise hizmet ağımızı Türkiye’nin diğer illerinde de yaygınlaştırmak istiyoruz” diye konuştu.

Kapıdan Oto Servis hizmeti; Anadolu Sigorta’dan Birleşik Kasko veya Hesaplı Kasko Sigortası olan, hizmeti İstanbul, Ankara ve İzmir il sınırları içinde talep eden ve Anadolu Sigorta’nın belirlediği anlaşmalı yetkili veya özel servisleri kullanmayı tercih eden tüm sigortalıların kullanımına sunuluyor.