AXA Sigorta ve Nissan’dan NİSKASKO

AXA Sigorta, otomobil sektöründe faaliyet gösteren önde gelen markalara sunduğu geniş kapsamlı ve avantajlı kasko anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Müşteri odaklı yenilikçi yaklaşımlarıyla sektörde fark yaratan Nissan ile gerçekleşen iş birliği kapsamında, Niskasko ile AXA Sigortalılara 10 yaşa kadar olan Nissan markalı araçların, Nissan yetkili servislerinde ve marka standartlarında hasar onarım imkanı sunuluyor. Temmuz ayında hayata geçirilen iş birliği ile Niskasko sahipleri Maksimum Kasko sigortasının tüm avantajlarından yararlanıyor ve araçlarını geniş kapsamlı teminatlar ile güvence altına alıyor.

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, şu açıklamayı yaptı: “AXA Sigorta olarak farklı sektörlerin ihtiyaçları paralelinde yeni ürünler geliştiriyor ve her dönem özel ürünlerle sigortalılarımıza avantajlar sunuyoruz. Temmuz ayı itibariyle otomobil sektörünün önemli oyuncularından biri olan Nissan ile AXA Sigorta olarak güçlerimizi birleştirdik ve Nissan sahiplerine NisKasko ürünümüzü sunmaya başladık. Dağıtım kanalı güçlü ve özellikle 0-3 yaş araç kaskosunda iddialı bir şirket olarak, Nissan markalı araçların tam güvenceyle sigortalanması noktasında birçok katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. İki markanın da marka gücüne yakışır bir şekilde ürünümüzü maksimum sayıda müşterimizle buluşturmak için çalışacağız.”

Nissan Türkiye, Kuzey Afrika ve BDT Genel Müdürü Emre Doğueri, ise şu açıklamaları yaptı: “Müşterilerimizin beklenti ve taleplerini her zaman önceliğimize alarak uygulamalarımızı gerçekleştiriyoruz. Kasko poliçelerinde ihtiyacı olan teminatların kapsanması ve satın aldıkları Nissan araçlarını ilk gün olduğu gibi güvenle kullanabilmeleri, müşterilerimize en üst seviyede destek olmak bizim için çok önemli. AXA Sigorta ile iş birliğimizin, müşterilerimizinihtiyaçları olan bu ayrıcalıkları sunacağına inanıyorum. Niskasko güvencesi altındaki Nissan araç sahipleri, olası hasar onarım işlemlerinin; Nissan yetkili servislerinde, orijinal Nissan yedek parçaları kullanılarak, eğitimli servis personelimizle ve Nissan onarım standartlarına uygun olarak gerçekleştirilmesi nedeniyle, araçlarının nerede onarılıp hangi parçaların kullanıldığını öğrenebiliyor ve ilk günkü güven ile kullanabiliyor.”