Axa’dan sağlıkta hem indirim hem salgın teminatı

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşçan, Sağlığım Tamam, tamamlayıcı sağlık sigortasında kampanya başlattıklarını belirterek, tüm salgın hastalık teminatlarını poliçe kapsamına aldıklarını ve yıllar içinde yüzde 50’ye varan kademeli indirimlerden faydalanma imkânı sunduklarını açıkladı.

AXA Sigorta, sağlık alanındaki yenilikçi ürün ve hizmetleriyle müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Sağlığımızın kıymetini daha iyi anladığımız bu dönemde, sevdiklerinin üzerine titreyenlere, hem sevdiklerini hem bütçelerini koruyacakları en akıllı seçimi sunan AXA Sigorta; herkesin uygun fiyatlarla özel hastanelerde tedavi olma ayrıcalığından yararlanmasını sağlayacak “Sağlığım Tamam” tamamlayıcı sağlık sigortası ürününü ulusal bir kampanya ile iletişime taşıyor.

Tamamlayıcı sağlık sigortası alanında en geniş anlaşmalı özel hastane ağına sahip AXA Sigorta, tüm salgın hastalık teminatlarını da poliçe kapsamına alıyor. Üstelik Sağlıklı Yaşam İndirimi ile müşterilerinin kendilerine daha iyi bakmaları için onları teşvik ediyor ve her yıl yapılan sağlık harcamalarına ve tedavi giderlerine bağlı olarak, müşterilerine yıllar içinde yüzde 50’ye varan kademeli indirimlerden faydalanma imkânı sunuyor.

Yaş Sınırı 65’ı Çıktı

Sağlığım Tamam sigortası ile yaş sınırı 59’dan 65’e çıkarılarak daha geniş bir kitlenin üründen faydalanmasını sağlanırken ekim ayının sonuna kadar yakınlarıyla birlikte gelerek aynı anda 5 kişi ve üzeri sağlık sigortalı olanlara özel yüzde 10 ‘sülale indirimi’ ve aile üyelerine yönelik yüzde 7.5 ‘aile indirimi’ sunuluyor. Bunlara ek olarak AXA Doktor Danışma Hattı hizmeti ile de müşterilerinin hastaneye gitmeden akıllarına takılan sağlık sorunları konusunda görüş almasına imkân veriliyor. 08502509999 numaralı müşteri hizmetlerinden ya da AXAFit sağlıklı yaşam uygulaması üzerinden her an uzman doktorlara ulaşılabiliyor; yazılı, sesli ya da görüntülü olarak uzman desteği alınabiliyor.

Firuzan İşçan: Sağlıklı Yaşam İndirimi Dönemini Başlatıyoruz

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşçan, “AXA Sigorta olarak amacımız ‘insanlığın gelişmesi adına insanlar için önemli olanı korumak’. Bu anlamda sağlık her zaman öncelik verdiğimiz alanlardan biri. Son dönemde hayata geçirdiğimiz kampanya ve hizmetlerimizin yanı sıra hazırladığımız Sağlığım Tamam iletişim kampanyası ile sigortalılarımızın sağlıklarını korumalarına destek olmak adına seferberliğimize hız kattığımızı söyleyebilirim. Sigortalılarımız Sağlığım Tamam ile küçük ya da büyük tüm sağlık ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılıyor. Üstelik müşterilerimiz kendilerine iyi baksın, daha sağlıklı yaşamaya özen göstersinler diye de onları teşvik amaçlı Sağlıklı Yaşam İndirimi dönemini başlatıyoruz. Sağlıklı yaşam indirimi ile müşterilerimizin bir yıl boyunca yaptıkları sağlık harcamalarına ve tedavi giderlerine göre, kullanımlarına bağlı olarak sonraki yıllarda yüzde 50’ye varan oranlarda kademeli indirim fırsatı sunuyoruz. AXA Sigorta olarak sigortalılarımızın sağlığı için ürünlerimizi geliştirmeye, müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha uygun hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi

Ayda 30 Liraya Sağlık Sigortası

İşçan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sağlığım Tamam ürünümüzden daha geniş kitlelerin faydalanabilmesi amacıyla bir de 360 derece reklam kampanyası hazırladık. Sevdiklerimiz, ailemiz bizim için çok kıymetli, her an üstlerine titriyoruz. Ama onların sağlığı için bizim yapabileceklerimiz bir yere kadar. Söz konusu sağlık olduğunda elimizden gelenler sınırlı kalıyor ve güvenilir bir uzman desteği arıyoruz. Bu uzman desteğini hiç düşünmeden almak istesek de kendimizi, sevdiklerimizi korumakla bütçe gerçekleri arasında sıkışmış halde buluyoruz. İşte biz de sigortacı ve gerçek bir çözüm ortağı olarak sigortalılarımızı rahatlatacak uygun fiyatlı ve akılcı çözümlerle onların karşısına çıkıyoruz. Ayda 30 TL’den başlayan fiyatlarla, en geniş anlaşmalı özel hastane ağında tedavi olma imkanı sağlayan, aynı zamanda tüm salgın hastalıkların da poliçeye dahil olduğu avantajlı Sağlığım Tamam ürünümüzle müşterilerimize sesleniyoruz. TV, radyo, dijital, açıkhava ilanlarımız ile de görünürlük sağlayarak bu alandaki bilinirliği arttırmaya ve kampanyalarımızla iş ortaklarımızın satışlarını desteklemeye gayret edeceğiz. Ürünümüzün avantajlarını sigortalılarımıza daha net anlatmak ve sigorta bilincini artırmak amacıyla çalışmalarımıza bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz.”