Sigorta Gazetesi

Hepiyi Sigorta, Cumhuriyetin 100. Yılında Anıtkabir’i ziyaret etti

Hepiyi Sigorta çalışanları, Cumhuriyet’in 100. yılı kapsamında Doğan Holding’in düzenlediği özel bir organizasyon ile Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak amacıyla Anıtkabir’i ziyaret etti.

(BASIN BÜLTENİ) Doğan Holding çatısı altındaki tüm şirketlerin katılım sağladığı bu anlamlı etkinlikte, Aslanlı Yol yürüyüşlerini takiben Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün anıt kabrine karanfil bırakıldı.  Anıtkabir ziyareti, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begüm Doğan Faralyalı’nın mozoleye çelenk bırakması ve Anıtkabir Özel Defteri’ne yazı yazması ile sona erdi.

ANKARA’DAKİ YENİ OFİSİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Sigorta sektörünün genç ve dinamik şirketlerinden Hepiyi Sigorta, Atatürk’ün manevi huzurunda gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Ankara’daki yeni afet yönetim merkezinin açılışını gerçekleştirdi.
Olası İstanbul depremi sonrası kriz yönetimini koordine edebilmek, hasar süreçlerini etkin bir şekilde yöneterek müşterilere ve acentelere kesintisiz hizmet sunabilmek amacıyla açılan ofis, Hepiyi Sigorta’nın kapsamlı afet stratejisinin bir parçası olarak hayata geçirildi.

Exit mobile version