Sigorta Gazetesi

Sigorta sektöründe kadın zirvesi düzenleniyor

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB), KASİDER İşbirliği ile Eylül ayında 12.si kutlanacak Sigorta Haftası kapsamında ilk defa ‘Yüksek Topuklar: Sigorta Sektöründe Kadın Zirvesi’ düzenlenecek.

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB), KASİDER İşbirliği ile Eylül ayında 12.si kutlanacak Sigorta Haftası kapsamında ilk defa ‘Yüksek Topuklar: Sigorta Sektöründe Kadın Zirvesi’ düzenlenecek. SEDDK’nın da ana destekçisi olacağı zirve, 29 Eylül 2023 Cuma günü Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de gerçekleştirilecek.

Sigorta Sektöründe Kadın Zirvesi, 6 Şubat 2023’de Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinden duyulan büyük üzüntüyü ve sonrasında oluşan seferberlikte kadının düzen sağlayan etkisine dikkat çekmek mahiyetiyle 2023 yılı Zirve temasını “Tabiat Ana: Zorluklar ve Umutlar” belirlendi.

Zirveye; sigorta şirketlerinde görev yapan orta ve üst düzey yöneticiler, broker yöneticileri, acente sahipleri, bilirkişiler, sigorta hukuku alanında çalışanlar, sigorta şirketlerine destek hizmeti sağlayan çeşitli şirketlerin yöneticileri, sigortacılık alanında faaliyet göstermek isteyen kadın girişimciler, kadın derneklerinin yöneticileri, akademisyenler ve öğrenciler katılacak.

Exit mobile version