Sigorta Gazetesi

Ayvansaray Üniversitesi Akademik Açılış Törenini gerçekleştirdi

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi’nde 2020-2021 Akademik Açılış Töreni 22 Ekim 2020 tarihinde Kazlıçeşme Kampüsünde gerçekleşti. Açılış töreninde Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı konuşma yaptı.

Açılış konuşmasını İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Osman Çakır’ın gerçekleştirdiği törende kovid-19 önlemleri alınarak akademik ve idari personel ile bir araya gelindi. Prof.Dr. Osman Çakır açılış konuşmasında “İstanbul Ayvansaray Üniversitesi genç bir üniversite olmasına rağmen çok yol kat ettik. 1 yıl içerisinde üniversitemizde çok büyük değişiklikler gerçekleştirildi ve öğrencilerimizin yararına olacak atılımlarda bulunuldu ‘’ dedi.

Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, Mütevelli Heyeti Başkanı ve Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı, konuşmasında, üniversitenin pandemi sürecinde hızlı ve doğru planlar ile ilerlemesi sonucu olumsuz sonuçlardan uzak bir dönem geçirmesinden memnun olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Unutulmamalıdır ki kurumları ölümsüzleştiren değişime ve gelişmelere ayak uydurabilmeleridir. Şartlar ve gelişmeler ne olursa olsun değişime ayak uyduran, araştırmacı uluslararası iş birlikleri ve uluslararası yayınları üst düzeyde olan bir üniversite olma hedefinden asla sapmayacağız. Amacımız büyüyen ve gelişen Türkiye’nin, dünyada ve yakın coğrafyasındaki rolünün daha çok öne çıkması için toplumumuza gerek profesyonel veya girişimci yaşamlarında, gerekse sosyal yaşamlarında aranan, araştırmacı, başarılı, çağdaş bireyler yetiştirmektir.”

Exit mobile version