Sigorta Gazetesi

Cigna Finans, yoluna CIGNA olarak devam edecek

Cigna Global ve QNB Finansbank iş birliği ile kurulan Cigna Finans, yoluna CIGNA adıyla devam edecek.

Cigna Finans, hayata geçirdiği marka dönüşüm süreci kapsamında, müşterilerine artık CIGNA adıyla ulaşacak. “Hayat Boyu Birlikte” sloganıyla bireysel ve kurumsal müşterilerine seslenecek olan CIGNA, değişimin yarattığı motivasyonu, herkese bilinçli ve güvenli bir gelecek sunma vizyonu ve uluslararası uzmanlığıyla harmanlayacak.

CIGNA Sağlık Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü Pınar Kuriş, yeni marka konumlandırması ile ilgili, şunları söyledi: “CIGNA’nın köklü sigortacılık uzmanlığının altını daha güçlü çizmek, sektör ve müşteri beklentilerinin değişimine en doğru şekilde yanıt verebilmek üzere başlattığımız bu dönüşüm kapsamında, dijitalleşme, altyapı yatırımları, hizmet ve ürün çeşitliliğimizi artırmak gibi hedeflerimizle de güçlü bir dönüşüme imza atıyoruz. Cigna Global’in 200 yılı aşkın köklü sigortacılık tecrübesini ve QNB Finansbank’ın gücünü arkamıza alarak çıktığımız bu yola artık, aynı güç ve güvenle, daha kapsayıcı bir hizmet verme anlayışıyla CIGNA adıyla devam edeceğiz.’’

Pınar Kuriş, önümüzdeki dönemde, marka stratejisi paralelinde sağlık sigortacılığına da adım atacaklarını belirterek, bu yılın sonunda yeni tamamlayıcı sağlık sigortası ürününü sunmaya başlayacaklarını söyledi. Kuriş, “Hayat ve emeklilik branşlarımızın yanı sıra yakın zamanda uluslararası düzeyde sahip olduğumuz tecrübe ile sağlık sigortacılığı alanına da giriyoruz” dedi.

Exit mobile version