Sigorta Gazetesi

‘En geç bu ayın sonuna kadar DASK bedelleri ödenecek’

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, DASK kapsamında bugüne kadar toplam 11.5 milyar lira hasar ödemesi gerçekleştirdiğini belirterek, “En geç bu ayın sonuna kadar tüm incelemeleri tamamlayarak tazminat bedellerinin tamamını ödemeyi hedefliyoruz” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, deprem bölgesinde, en geç Nisan ayının sonuna kadar DASK’ta tazminat ödemelerinin tamamının yapılacağını açıkladı. Nureddin Nebati, katıldığı, Konya Sanayi Odası’nda düzenlenen ‘İş’te Konya’ programında DASK hakkında açıklamalar yaptı.

Nureddin Nebati, deprem bölgesinde, DASK kapsamında bugüne kadar toplam 11.5 milyar lira hasar ödemesi gerçekleştirdiğini belirterek, Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman illerinde ve Elbistan, İslahiye, Nurdağı, Antakya ilçelerinin tamamında DASK’a iletilen tüm hasar dosyalarının incelendiğini ve ödemelerin tamamının yapıldığını kaydetti.

Malatya ve Şanlıurfa illerindeki hasar dosyalarının tamamının incelemelerini de iki gün içinde tamamlayarak bu illerde de tüm DASK ödemelerinin yapılacağını vurgulayan Nureddin Nebati, “Diğer illerimizde de en geç bu ayın sonuna kadar tüm incelemeleri tamamlayarak tazminat bedellerinin tamamını ödemeyi hedefliyoruz” dedi.

Exit mobile version