Sigorta Gazetesi

Euler Hermes’in adı Allianz Trade oluyor

Alacak sigortası şirketi Euler Hermes’in adı “Allianz Trade” olarak değişiyor. 2018’den beri Allianz Grubu’nun bir parçası olan Euler Hermes, yeni bir dönemin kapısını aralayarak, marka adını Allianz Trade olarak değiştiriyor.

Euler Hermes Grup CEO’su Clarisse Kopff

İsim değişikliği ile ilgili değerlendirmede bulunan Allianz SE Yönetim Kurulu Üyesi Chris Townsend, “Bu değişimin farkındalık, iş geliştirme, büyüme ve inovasyon açısından birçok fırsatı beraberinde getireceğine inanıyoruz” dedi.

Euler Hermes Grup CEO’su Clarisse Kopff ise marka adındaki değişimle ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Artık Allianz Trade’iz. Büyüme, yeni stratejimizin merkezinde yer alıyor. Alacak sigortası, ticari işlemlerin geçerliliğini ve başarılı şekilde yürütülmesini sağladığı için ulusal ve küresel çapta faaliyet gösteren müşterilerimiz için çözümler bulmaya çalışıyoruz. Marka adında gerçekleşen değişim, şirketin 2025 stratejik planını da doğrudan destekliyor. Bu plan, tüm iş kolları ve farklı lokasyonlar genelinde güçlü büyüme hedefini ön plana çıkarıyor ve üç temel unsura dayanıyor; ana faaliyet alanlarını genişletmek, mevcut büyüme araçlarını güçlendirmek, yeni dünyaya hazırlık.”

Exit mobile version