Sigorta Gazetesi

Eyüp Özsoy, Quick Sigorta Genel Müdürü

Maher Holding Sigorta Grubunda yeniden yapılanmaya gidildi. Quick Sigorta’dan Hasar ve Teknikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Eyüp Özsoy, Quick Sigorta Genel Müdürü olarak atanırken, daha önce Quick Sigorta Bütünleşik Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Pınar Güzey, Maher Holding Pazarlama ve Dijital Başkanı olarak atandı.

İstanbul Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Eyüp Özsoy, Sigorta Sektöründeki ilk görevine 1989 yılında Batı Sigorta’da Hasar Servisi’nde başlamıştır. Ardından Ticaret Sigorta, Emek Sigorta, Fiba Sigorta ve Generali Sigorta şirketlerinde hasar bölümlerinde yönetici olarak çalışmıştır. 2016 yılında Quick Sigorta bünyesinde Teknik, Hasar ve Rücu’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Eyüp Özsoy hasar servisinin organizasyonunun yapılandırılması, hasar maliyetlerinin minimize edilmesi ve genel anlamda hasar servisi hizmet kalitesinin arttırılması gibi alanlarda önemli çalışmalar yürütmüştür. Eyüp Özsoy, Nisan ayı itibariyle Quick Sigorta Genel Müdürü olarak görevine devam edecektir.

GÜZEY, MAHER HOLDİNG PAZARLAMA VE DİJİTAL BAŞKANI

Pınar Güzey’in 20 yılı aşan yurtiçi ve yurtdışında pazarlama ve dijital alanlarda iş deneyimi bulunmaktadır. İTÜ İnşaat Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra, kariyerine bankacılık sektöründe dijital alanda adım atmıştır. Sonrasında Almanya’da MBA eğitimini tamamlamıştır. Almanya ve Avusturya’da farklı sektörlerde uzun yıllar dijital teknolojiler ve pazarlama alanında çalışmıştır. Türkiye’ye dönüp Turkcell’in Dijital Kanallarını yönetmiş ve Türkiye’nin ilk dijital dönüşüm projelerinden birini gerçekleştirmiştir. Daha sonra D&R’da Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almıştır. Bunun yanında Yeditepe Üniversite’nde Dijital Dönüşüm ve Dijital Pazarlama alanında dersler vermiştir. Evli ve bir kız çocuğu annesi olan Pınar Güzey, Quick Sigorta’da Bütünleşik Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak başladığı görevine Nisan ayı itibariyle Maher Holding Pazarlama ve Dijital Başkanı olarak devam edecek.

Exit mobile version