Sigorta Gazetesi

Fundación Mapfre sosyal sorumluluk ödülleri sahiplerini buldu

Fundación Mapfre Sosyal Sorumluluk Ödülleri sahiplerini buldu. Ünlü İspanyol sanatçı Rafael Martos, “José Manuel Martínez ‘Martínez Yaşam Boyu Başarı Ödülü”nün sahibi oldu.

Fundación Mapfre’nin; toplum yararına önemli bilimsel, kültürel ve sosyal faaliyetlerde bulunmuş kişi ve kurumları onurlandırarak bağlılık, cömertlik ve dayanışmayı teşvik etme amacıyla düzenlediği Sosyal Sorumluluk Ödülleri’nin kazananları açıklandı. Bu yıl ödüle Avrupa, ABD, Latin Amerika, Afrika ve Asya’dan toplam 1219 başvuru yapıldı. Ünlü İspanyol sanatçı Rafael Martos, José Manuel Martínez ‘Martínez Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün sahibi oldu. Grupo Social ONCE “En İyi Sosyal Sorumluluk Organizasyonu”, Fundación Juanfe “En İyi Sosyal Etki Projesi”, hukuk ve sigorta uzmanı Abel Veiga da Julio Castelo Matrán Uluslararası Sigorta Ödülüne layık görüldü.

Jüri, 326 altın plak, 49 platin plak sahibi 78 yaşındaki İspanyol Şarkıcı Rafael Martos’u, José Manuel Martínez “Martínez Yaşam Boyu Başarı Ödülü” ile ödüllendirdi. Sanatçı bu ödüle uzun ve dinamik müzik yolculuğunun yanı sıra hayırseverliği ile de layık görüldü. Father Ángel ve Messengers of Peace Vakfı ile iş birliği yaparak evsizlere yardım eden programlara desteğini sunan Rafael Martos, üçüncü dünya ülkelerindeki çocukların yeterli gıdaya ulaşabilmesi için de UNICEF ve İspanyol Gıda Bankaları Federasyonu (FESBAL) ile çalışmalara katıldı.

Exit mobile version