Sigorta Gazetesi

Sigortacıların destekleri artarak devam ediyor

Bir taraftan yardım kampanyaları yaparken, bir taraftan depremden etkilenen acentelerine destek oluyor, diğer taraftan da sigortalıların yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdürüyorlar. AXA, 50 milyon TL avans ödemesi gerçekleştirdi. Maher Holding 14 milyon TL destek sağlarken, Mapfre kampanya başlattı.

Sigortacılar, depremden zarar gören iller için kolları sıvadı. Bir taraftan yardım kampanyaları yaparken, bir taraftan depremden etkilenen acentelerine destek oluyor, diğer taraftan da sigortalıların yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Edinilen bilgiye göre AXA Global, depremden etkilenenler için yardım kampanyası başlatırken, AXA Türkiye 50 milyon TL’nin üzerinde avans ödemesi gerçekleştirdi.

Maher Holding ise deprem nedeniyle nakdi, ayni ve insani yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere kapsamlı çalışma yürütüyor. Maher Grubu, İlk hafta deprem bölgesine yapılan yardım çalışmalarında 14 milyon TL değerinde destek sağladı.

Fundacion Mapfre, Türkiye’deki afetzedeler için global yardım kampanyası başlattı. Bu kapsamda temel ı̇htı̇yaçların karşılanması için destek bütçesi ayıran Fundacion Mapfre, aynı zamanda deprem felaketine yönelik global bir mikro bağış kampanyası da başlattı. Buna göre yapılan her bağış karşılığında aynı miktarda bağış gerçekleştirecek.

Exit mobile version