Sigorta Gazetesi

Sigortacılık uzman yardımcılığı için son başvuru 30 Kasım

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), Sigortacılık Uzman Yardımcısı kadrolarına atama yapılmak üzere 15 Sigortacılık Uzman Yardımcısı alımı yapacak. Başvurular, 30 Kasım 2021 Salı günü saat 17’de sona erecek. Başvurular, SEDDK’nın, internet sitesi üzerinden yapılabiliyor.

Sigortacılık uzman yardımcılığı giriş sınavı başvuruları 30 Kasım tarihinde son buluyor. Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), Sigortacılık Uzman Yardımcısı kadrolarına atama yapılmak üzere 15 Sigortacılık Uzman Yardımcısı alımı yapacak.

Giriş sınavı; yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı olarak yapılacak. Giriş sınavının yazılı aşamasına atama yapılacak kadro sayısının 20 katı aday çağrılacak. Sigortacılık uzman yardımcılığı giriş sınavı başvuruları 15 Kasım tarihinde başladı ve 30 Kasım 2021 Salı günü saat 17’de sona erecek. Başvurular, SEDDK’nın, internet sitesi üzerinden yapılabiliyor.

SINAV TARİHİ 25 ARALIK

Giriş sınavının yazılı aşaması, 25 Aralık 2021 Cumartesi günü sabah ve öğleden sonra oturumları halinde İstanbul’da yapılacak. Giriş sınavının yazılı aşamasına girmeye hak kazanan adaylar ve sınav yeri sınavdan en az 15 gün önce SEDDK resmi internet sitesinden ilan edilecek; adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

 ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

Exit mobile version