Sigorta Gazetesi

Tarım eksperliğine başvuru için Cuma son gün

Tarım Sigortaları Havuzu kapsamına alınan risklerle ilgili inceleme ve hasar tespit organizasyonunda görev alacak adaylar için ‘Tarım Sigortaları Havuzu Eksperliği Ön Eleme Sınavı ve Temel Eksper Eğitimi’ düzenlenecek.

TARSİM, eksper alımı yapacak. Başvurular için son gün cuma günü. Tarım Sigortaları Kanunu’na istinaden oluşturulan ve Tarım Sigortaları Havuzu kapsamına alınan risklerle ilgili inceleme ve hasar tespit organizasyonunda görev alacak adaylar için ‘Tarım Sigortaları Havuzu Eksperliği Ön Eleme Sınavı ve Temel Eksper Eğitimi’ düzenlenecek.

Sınav başvuruları 6 Eylül Çarşamba günü başladı ve 6 Ekim Cuma günü sona erecek. Adaylar başvurularını www.segem.org.tr adresi üzerinde yer alan online başvuru formu aracılığıyla yapabilecek.

Sınav 28 Ekim Cumartesi günü, Adana, Ankara, Erzurum, Giresun, İstanbul, İzmir, Malatya ve Şanlıurfa illerinde gerçekleştirilecek.

Temel Eksper Eğitimi, Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) ile Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi işbirliğinde Mersin’in Erdemli ilçesinde gerçekleştirilecek.

Exit mobile version