Sigorta Gazetesi

TOBB SEİK yeni dönem İcra Komitesi belli oldu

22 Temmuz 2023 Cumartesi günü gerçekleşen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Eksperleri İcra Komitesi seçimlerinde Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği’nin listesi kazandı.

22 Temmuz 2023 Cumartesi günü gerçekleşen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Eksperleri İcra Komitesi seçimlerinde dört yıl süre ile görev yapacak İcra Komitesi üyelerini belirlendi. SEİK seçimlerini yeni dönemde de Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği’nin listesi kazandı.

SEİK Başkanı Ahmet Nedim Erdem, yaptığı konuşmada, 2012 yılında ortaya koyduğu, tüm eksperleri bir araya getirme yönündeki hayallerinin gerçekleşmiş olduğunu ve bundan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Edirne’den Ardahan’a tüm meslektaşların meslek için bugün burada olduğunu, meslekten ayrılmaların değil; mesleğe katılımların arttığını ifade ederek ekonomik şartlar sebebiyle zor bir dönemin önümüzde olduğunu, bunun etkilerini en hafif şekilde atlatabilmek için çaba sarf edileceğini, bu zor süreci de eksperlerin atlatacağına inancının tam olduğunu. Erdem, 6 aylık enflasyon farkının ücret tarifesine yansıtılması gerektiğini ve SEDDK nezdinde girişimlerin devam ettiğini belitti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Eksperleri İcra Komitesi şu isimlerden oluştu:

ASİL ÜYELER: Ahmet Nedim Erdem, Adem İren, Sezai Seçkin Durahim, Burçin Yasan, Oğuz Vasıf İpkin, Engin Özaydın, Alp Gülşener.

YEDEK ÜYELER: Savaş Bozdemir, Okan Ayaz, Gökmen Hacıalioğlu, Ali Çakır, Umut Etlacakuş, Tamer Topal, Murat Cumhur Yenihayat.

Exit mobile version