Sigorta Gazetesi

TSB’den tavsiye kararı. Tazminat süreçleri hızlandırılacak

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Yönetim Kurulun’dan, orman yangınları ile ilgili tavsiye kararı… TSB, Türkiye’nin farklı bölgelerinde meydana gelen yangınların zararlarının hafifletilmesi amacıyla aldığı tavsiye kararını kamuoyuna duyurdu.

TSB, açıklamasında, “Türkiye’nin, cennet köşelerinde yaşanan yangın felaketlerinde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyor, hayatını kaybeden tüm canlılar için derin bir üzüntü duyuyoruz. Bu felaketle mücadele eden herkese şükranlarımızı sunarız. Milletimize ve ülkemize geçmiş olsun” denildi.

Türkiye Sigorta Birliği Yönetim Kurulu’nun yaşanan yangın felaketleri nedeniyle 30 Temmuz 2021 tarihinde acil bir toplantı yaptığına da değinilen açıklamada, tavsiye niteliğindeki kararlar alındığına değinilerek, tavsiye karaları şöyle sıralandı:

Avans Niteliğinde Ödeme Yapılacak

Bu tavsiyeler çerçevesinde, Sigortacılık Sektörü ilgili tüm paydaşlarla iş birliği ve sağduyu içinde, gücünü, tecrübesini ve kaynaklarını ülkemizin menfaatleri doğrultusunda en verimli şekilde kullanarak ekonomik faaliyete destek vermeye devam edecektir.

Exit mobile version