Sigorta Gazetesi

Türk P&I, o bölgedeki savaş teminatlarını iptal etti

Türk P&I Sigorta, Kızıldeniz’deki savaş riskleri teminatlarını iptal ettiğini duyurdu. Açıklama yapan Türk P&I, 20 Şubat tarihinden itibaren Hint Okyanusu, Aden Körfezi ve Güney Kızıldeniz bölgesindeki gemilerin savaş riskleri teminatının iptal edildiğini vurguladı.

Türk P&I Sigorta, Kızıldeniz’deki savaş riskleri teminatlarını iptal ettiğini duyurdu. Türk P&I, bir açıklama yaparak, “Hint Okyanusu, Aden Körfezi ve Güney Kızıldeniz’deki savaş riskleri teminatları için reasürörlerden iptal bildirimi almış olmamız nedeniyle, aynı savaş risklerine ilişkin olarak bizlerin de iptal bildirimi yayınlama gereksinimi doğmuştur” denildi.

İptal bildiriminin 20 Şubat tarihinden itibaren yürürlüğe gireceğine değinilen açıklamada, iptal bildiriminin geçerli olduğu bölgeler de sıralandı. Buna göre; Hint Okyanusu, Aden Körfezi ve Güney Kızıldeniz bölgesindeki gemilerin savaş riskleri teminatının iptal edildiğine dikkat çekilen açıklamada, “İptal bildirimi sadece P&I savaş riskleri ile ilgili olup, diğer tüm şartlar ve koşullar değişmeden devam edecektir” denildi.

Exit mobile version