Sigorta Gazetesi

Türk Reasürans’ın iştiraki Türk Katılım Reasürans kuruldu

Türk Reasürans, katılım reasürans alanında faaliyet gösterecek ilk reasürans şirketi, Türk Katılım Reasürans A.Ş.’yi kurdu. Hazine ve Maliye Bakanlığı da sosyal medya hesabı üzerinden yeni şirketin kuruluşunu kutladı.

Türk Katılım Reasürans A.Ş. kuruldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, “Türk Reasürans A.Ş’nin bir iştiraki olarak, Türkiye’nin katılım reasürans alanında faaliyet gösterecek olan ilk reasürans şirketi Türk Katılım Reasürans A.Ş’nin kuruluşunu tebrik ediyor, bu vesile ile Türk Reasürans’ın 2. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz” denildi.

Selva Eren Duyurmuştu

Türk Reasürans Genel Müdürü Selva Eren, Türk Reasürans’ın ikinci kuruluş yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, Türkiye’nin, ‘katılım reasürans’ alanında faaliyet gösterecek ilk reasürans şirketini, ‘Türk Katılım Reasürans A.Ş.’yi kuracaklarını belirterek, “Yeni şirketimizle, bugüne kadar geleneksel reasürans alanında gösterdiğimiz başarıları, katılım reasürans alanında da sergilemek, günden güne önemi artan bu alanda da sektörümüzün ihtiyaçlarını karşılamak üzere yola çıkıyoruz” dedi.

Exit mobile version