Abdullah Özcan, Senyap Genel Müdürü

Senyap Sigorta ve Reasürans Brokerliği (SSRe) Genel Müdürlüğüne, Abdullah Özcan getirildi. Özcan, SEDDK onayının ardından göreve başlayacak.

(BASIN BÜLTENİ) Özcan’ın Genel Müdürlüğünü üstleneceği Senyap, sigorta ve reasürans brokerliği alanında faaliyet göstermek üzere yüzde 100 yerli sermaye ile geçtiğimiz mart ayında kuruldu.

1998 yılında İstanbul Üniversitesi Sigortacılık ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Abdullah Özcan, sigorta sektöründeki kariyerine 1998-2007 yılları arasında görev yaptığı AXA Sigorta’da reasürans uzmanı olarak başladı. Özcan, sırasıyla;2007-2010 yılları arasında Doğuş Otomotiv Grubu sigorta yöneticisi, 2010 -2015’de Ray Sigorta acenteler satış ve ADK müdürü, 2015 -2016’de RS Servis A.Ş. pazarlama ve satış genel müdür yardımcısı, 2016-2020 yılları arasında AXA Sigorta İstanbul bölge satış müdürü olarak görev yaptı. 2020 -2022 yılları arasında Ana Sigorta’nın kuruluş çalışmalarında yer alan Özcan, şirketin satış, pazarlama ve kurumsal iletişim genel müdür yardımcılığı görevlerini de üstlendi. Trabzon Dernekleri Federasyonu başkan vekili, OFSpor başkan yardımcısı, KASİDER  ve Kuzey Yıldızı TS Derneği genel sekreterliği görevlerini de sürdüren Özcan, aynı zamanda Sigorta Tatbikatçılar Derneği, GESİD, Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği üyesi. Abdullah Özcan, evli ve iki çocuk babası.