Araç sahipleri boyasız onarımı sevdi

RS Boyasız Onarım Marka Başkanı Eray Afet, “Özellikle mobil yani yerinde onarım hizmeti sayesinde araç sahiplerinin hayatı ciddi oranda kolaylaşıyor. 5 gün süren geleneksel hasar onarımı aynı gün içinde tamamlanıyor böylece araçsız kalmıyorsunuz” dedi.

(BASIN BÜLTENİ) Otomotivde satış sonrası hizmetlerinde yeni nesil çözümler tüketicilerin talepleri doğrultusunda gelişim gösterirken, RS Boyasız Onarım 1 yılda 62 bayiye ulaşarak önemli bir başarıya imza attı. Şehir içinde yaşanan irili ufaklı kazalarda ortaya çıkan hasarların parça değişimi veya boyama olmaksızın özel tekniklerle, yerinde onarılması ise hem araç sahibi şirketler hem de hususi araç sahipleri için birçok avantaj sağlıyor.

Otomobil fiyatlarındaki artışın etkisiyle aracı hasar gören araç sahipleri, değer kaybını minimum seviyeye indirmek için hasarlı parçaların değişimi ve boyanması yerine boyasız onarımı tercih ederken, boyasız onarım ile zamandan tasarruf ediliyor. RS Boyasız Onarım Marka Başkanı Eray Afet “Lüks bir aracınız var diyelim ve ön kapıya biri vurup kaçtı. Kapının değişimi 20 bin TL, geleneksel kaporta-boya onarımı ise 6-8 bin TL. Bu aracın geleneksel yöntemlerle onarımı 5 gün sürecek ve sürücü araçsız kalacak. Eğer boyasız onarıma uygunsa, boyasız onarım tekniğiyle maliyeti 6 bin TL. Parça değişmediği için araçta değer kaybı ortaya çıkmaması ise en büyük avantaj. Mesai saatleri başladığında onarıma başlanıyor, mesai bitimine doğru araç sahibi onarımı tamamlanmış şekilde aracını sabah bıraktığı yerde teslim alıyor. Diğer yandan sigorta şirketleriyle de anlaşmalarımız sürüyor. 11 sigorta şirketiyle anlaşmamız imzalandı, 4 sigorta şirketiyle de prensipte anlaştık. 17 sigorta şirketiyle de anlaşmamız yıl sonuna kadar tamamlanacak. Bu sayede kasko poliçesi olan araç sahipleri de bu avantajdan faydalanabiliyor. Amacımız 81 ilde var olmak.” ifadelerine yer verdi.

Ortam koşulları uygun olduğu takdirde mobil onarım hizmetiyle hasarlı araç ev ya da işyeri otoparkında özel onarım teknikleriyle onarılabiliyor. Mobil onarım sayesinde özellikle yoğun çalışan ve aracına vakit ayıramayan araç sahiplerine büyük kolaylık sağlanırken, hasarlı araç sahipleri rsboyasizonarim.com web sitesi üzerinden iletişime geçip, aracın bulunduğu lokasyonu ve hasar fotoğraflarını ileterek randevu oluşturabiliyor.

BOYASIZ ONARIM NEDİR?

“Boyasız Göçük Düzeltme Tekniği” veya daha genel tanımıyla “Boyasız Hasar Onarımı”, boyanın zarar görmediği göçüklerin, özel el aletleri ile boyaya zarar vermeden onarılması tekniğidir. Uygulanan bu teknik sayesinde, otomobilin geleneksel yöntemlerle (kaporta ve boya) onarım görmemesi sebebi ile orijinalliği azami düzeyde korunmuş olur. Son yıllarda sıkça karşılaşılan dolu yağışları nedeniyle araçlar üzerinde meydana gelen göçüklerin düzeltilmesi için de kullanılan en doğru ve teknolojik yöntemdir.