AXA Sigorta, İl Birincileri Buluşması’nı Mardin’de gerçekleştirdi

AXA Sigorta, başarılı çalışmalarıyla kendi illerinde birinci olan acenteleriyle Mardin’de bir araya geldi. İl Birincileri Buluşması’nda acenteler, Mardin’in kültürel dokusunun keyfini çıkardı.

(BASIN BÜLTENİ) Türkiye’de 130 yıldır sigorta sektörüne öncülük eden AXA Sigorta, acenteleriyle bir araya geldiği buluşmalar düzenlemeye devam ediyor. Acentelerinin sürdürülebilirliğini sağlayarak sigortacılık sektörüne katkı sunmayı hedefleyen AXA Sigorta, yıl boyu bölgesel ziyaretler, etkinlik ve organizasyonlar düzenleyerek Türkiye çapındaki 2750 profesyonel acentesiyle sürekli temas halinde kalmayı başarıyor.

AXA Sigorta, bu yıl 16.sı düzenlenen “AXA Sigorta İl Birincileri Buluşması”nı illerdeki en yüksek performansa sahip acenteleri ve yöneticileri ile gerçekleştirdi. 4-6 Kasım tarihlerinde Mardin’de gerçekleştirilen buluşmada 56 AXA Sigorta acentesi bir araya geldi.  Kültürel zenginliğiyle ünlü şehrin Dara Antik Kenti, Abbaralar, Mardin Müzesi, Revaklı Çarşı gibi noktalarının ziyaret edildiği buluşmaya ayrıca AXA CEO’su Yavuz Ölken, Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, Bireysel Sağlık ve Teknik Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Sanem Çıngay Buçukoğlu, Kurumsal Teknik Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Barış Altın, Hasar Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Eray Kangal da katıldı.

AXA CEO’su Yavuz Ölken, buluşmayla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: “AXA Sigorta olarak yaptığımız işe acentelerimizin katkısı çok fazla. Sigortacılık deneyim gerektiren itibarlı bir iş. Bu prensibimiz doğrultusunda acentelerimizle yaptığımız iş birlikleri sonucunda bu ülke topraklarında hizmet vermekten dolayı çok mutluyuz. Acentelerimizin, tüm müşterilerimize AXA kalitesini yansıtmak ve ürün ve hizmetlerimizi en etkili şekilde sunabilmek için büyük emek sarf ettiklerini biliyoruz. Bu nedenle acentelerimizle düzenli olarak bir araya gelerek onların nabzını tutmayı, anlamak için dinlemeyi ve karşılıklı etkileşim içinde motivasyon bulmayı oldukça önemsiyoruz. Çalışmalarıyla kendi illeri içinde en başarılı acente olarak ön plana çıkan acentelerimizi ise ayrıca kutluyorum. Sürdürülebilir gelişim ve büyüme adına iş birliklerimizin artarak devam edeceğine gönülden inanıyorum.”