Beşiktaş JK, HDI Sigorta İş Birliği

HDI Sigorta, farklı spor branşlarında destekçisi olduğu Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile iş birliklerini artırarak devam ettiriyor. Tarafların 2019-2020 sezonunda Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı forma sponsorluğuyla başlayan iş birlikleri, Bayan Basketbol Takımı isim sponsorluğu ve Hentbol Takımı forma sponsorluğu ile devam etmişti. Beşiktaş JK ve HDI Sigorta yeni dönemde de iş birliklerini güçlendirerek Beşiktaş taraftarlarına yönelik, gelir paylaşımlı Beşiktaş Cep Telefonu Sigortası Projesi’ni duyurdu.

Beşiktaş Cep Telefonu Sigortası adlı ürün ile taraftarlar HDI Sigorta güvencesiyle cep telefonlarını koruma altına alırken kulüplerine de destek olma fırsatı yakalıyor. Sabit fiyat ve 9 aya kadar vade farksız taksit avantajlarıyla satışa sunulan ürün; ekran kırılması, sıvı teması, hatalı aksesuar kullanımı gibi birçok hasara karşı hem yeni hem de hali hazırda kullanılan cep telefonlarını teminat altına alıyor.

Gelir Paylaşımlı Proje

Yeni anlaşmalar Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi, HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ve tarafların temsilcilerinin katılımıyla Vodafone Park’ta düzenlenen toplantıda duyuruldu. Türk sporunun ve sporcusunun destekçisi olmaktan gurur duyduklarının altını çizen HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu iş birliklerine ilişkin, “Ülkemizin köklü kulüplerinden Beşiktaş ile iş birliğimize yeni bir soluk getirmekten son derece memnunuz. Mücadeleleri ile göğsümüzü kabartan Beşiktaş HDI Sigorta Kadın Basketbol Takımımızın yanına, Hentbol Takımını da ekledik. Bununla da kalmayarak camialarına olan bağlılıklarını her fırsatta kanıtlayan Beşiktaş taraftarına yönelik bir proje geliştirdik. Gelir paylaşımlı projemiz ile taraftarlar cep telefonlarını beklenmedik kazalara karşı güvence altına alırken kulüplerine de katkı sağlayabilecekler. Birlikteliğimizin uzun soluklu olmasını diliyor, bizlere olan güven ve ilgileri için Sayın Başkan nezdinde tüm Beşiktaş camiasına bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Taraftar Kulübüne Katkı Sağlayacak

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi ise anlaşmalara ilişkin, “HDI Sigorta ile Kadın Basketbol Takımımızda devam eden güçlü işbirliğimizi şimdi de salon sporlarında ekol olan Beşiktaş JK Hentbol Takımımız ile başlatıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye Hentbol Liglerinde yıllardır şampiyonluklar kazanarak gururumuz olan Hentbol Takımımızın göğsümüzü kabartacak yeni başarılara imza atması için bu sponsorluk anlaşması çok önemlidir. Ayrıca HDI Sigorta ile taraftarlarımıza yönelik telefonlarını güvence altına alacak bir sigorta projesi de geliştirdik. Bu proje ile de taraftarlarımız hem telefonlarını güvence altına alacak hem de kulüplerine katkı sağlamaya devam edecekler. Türk sporunun gelişmesinde sponsorluğun öneminin farkında olan Beşiktaş JK olarak HDI Sigorta’ya teşekkür ediyor, Kadın Basketbol Takımımıza ve Hentbol Takımımıza başarılarının devamını diliyorum. HDI Sigorta ile yeni işbirliklerimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.