HDI İkinci Nesil Acenteleri ile buluştu

HDI Sigorta’nın ikinci nesil acentelerinin gelişimine destek olmak ve geleceğe birlikte yön vermek amacıyla 2021 yılında temellerini attığı Hadi Genç Projesi’nin yeni dönem üyeleri, vizyon toplantısı için bir araya geldi.

(BASIN BÜLTENİ) Türkiye’nin dört bir yanındaki acentelerinin ikinci nesil temsilcilerini tek bir çatı altında toplayarak başta HDI Sigorta olmak üzere sigorta sektörünü yakından tanımaları, kurum aidiyetleri ve iş süreçlerine olan hakimiyetlerini artırmayı, sektörün dinamiklerine uygun yeni çalışmalar için ilham vermeyi ve bu kapsamdaki projelerin birlikte hayata geçirilmesi hedefiyle yola çıkan HDI Sigorta, önceki dönemden aldığı geri bildirimler ile yenilenen ve geliştirilen Hadi Genç Projesini ve yol haritasını, 34 Hadi Genç acentesi ile buluşturdu.

Acenteler Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Doğukan Karakaya’nın mentörlüğünde geliştirilen projenin, lansman organizasyonu ise 25 Mayıs Perşembe günü, Türkiye’nin her bölgesinden gelen 34 katılımcı genç acentesi, HDI Sigorta Hadi Genç Proje Grubu ve Üst Yönetim Ekibinden isimlerin katılımı ile Hilton Kozyatağı Otel’inde gerçekleşti.
Değişim ve gelişimin gençlerle birlikte geleceğine olan inancını vurgulayan Sn. Doğukan Karakaya, projenin yol haritasına ilişkin yaptığı sunumun ardından, ‘’Gençler ile bir arada yeni nesil sigortacılık kapsamında projeler yapma fikri ve gelişimlerine destek olma düşüncesi ile çıktığımız bu yolda, hem acentelerimize katacağımız hem de onlardan öğreneceğimiz çok şey olduğuna inanıyorum. Heyecanla beklediğimiz bu başlangıç buluşmasına katılım gösteren tüm genç acentelerimize teşekkür ediyorum. Uzun ve keyifli bir yolumuz var.’’ dedi.

Hadi Genç Üyeleri ile sektöre ve kariyer yolculuğuna ilişkin tecrübelerini paylaşan HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ‘‘Sektörün geleceğine yön vermek niyetiyle çıktığımız bu yolda, istek ve heyecanınız beni çok mutlu etti. Geleceğimiz sizlersiniz… Bu projeyi anlamlı kılan da sizlerin gelişimini desteklemeyi ana merkeze koyuyor olması. Bizler gençleri dinleyeceğiz, gençler bizi… Ve sektörümüzü birlikte geliştireceğiz.’’ ifadelerinde bulundu.

Hadi Genç’in on ay sürecek yeni dönem programında, Tem Danışmanlık iş birliğiyle katılımcı acentelerin bilgi birikimini zenginleştiren ve onları geleceği hazırlayan kapsamlı sigortacılık eğitimlerinin beraberinde kişisel gelişimlerine yönelik birçok içerik de yer alıyor. Bitirme projesinin ardından Mart 2024 itibarıyla tamamlanması planlanan dönemde, derece alan proje gruplarının Talanx Grubunun merkezi Hannover / Almanya’da misafir edileceği müjdesi de verildi.