Sigorta Gazetesi

KOBİ, sigorta ile işyerini yedekleyecek

Quick Sigorta, esnaflar için ‘Yedekleyen İş Yeri Sigortası’nı pazara sundu. Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, 2020 yılında yaşanan birçok risk ve pandemi döneminde işletmelerin çektiği zorlukların esnafların kaygılarını artırdığını belirterek, Yedekleyen İşyeri Sigortası ile esnafın dükkanını, işyerini güvence altına aldıklarını söyledi.

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, Yedekleyen İş Yeri Sigortası ile esnafın dükkanının artık bir yedeği olduğunu ifade ederek, “Yedekleyen İşyeri Sigortası, beş dakikada satın alınabilecek, neredeyse tüm rizikoları güvence altına alan, son derece basit, yalın, kolay anlaşılır, sigorta işinin karmaşasından uzak bir ürün. Acentelerin yanında ilk defa yüzde 100 online satılabilen bir işyeri sigortası olma özelliğini de taşıyor. Üstelik senelik 300 liradan başlayan fiyatlarla esnafa, KOBİ’ye sunuluyor” dedi.

Geniş Kapsamlı Sigorta

Yaşar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yedekleyen İşyeri Sigortası, esnaf ve küçük işletmeleri kapsayan ve yangından hırsızlığa, kira kaybından sel baskınına, iş durmasından cam kırılmasına kadar, var olan tüm ürünlerden kapsam olarak hiçbir eksiği olmayan; işyerlerini her anlamda güvence altına alan, geniş kapsamlı ama prosedür yaratmayan bir sigorta ürünü. Yeni ürün, esnafları ve işletmeleri, doğal afetleri, kazaları düşünmeden işlerine ve müşterilerine odaklanarak ve tüm kaygılarından kurtarmaya imkan veriyor.”

İşyerlerinin Yüzde 50’si Sigortasız

Ahmet Yaşar, özellikle küçük işletmelerin ayakta kalmaya çalıştığı bu zor günlerde işletmecilerin ve küçük esnafın içini rahatlatacak bir projeye imza attıklarına da değinerek, şunları söyledi:

“Türkiye’deki işyerlerinin yüzde 50’sinin sigortası bulunmuyor. Bugüne değin, sigorta yaptırmayacağını düşündüğümüz kasap, berber, kuru temizlemecimiz, bakkalımız, manavımızın gibi mahallemizdeki esnaf dostlarımızı sigorta ile tanıştırmak istiyoruz. Birçok dükkan ve işyeri güvencesiz bir şekilde işletiliyor. Bu sebeple Yedekleyen İşyeri Sigortası’nı, oldukça uygun fiyatlı olarak esnafımıza sunduk. Sunduk ki, her ekonomik durumdan esnaf ve işyeri sahibi bu ürüne rahatça ulaşabilsin ve işyerini güvence altına alabilsin.”

Exit mobile version