RS Otomotiv, Tur Assist stratejisini belirledi

Türkiye’de mevcut güçlü network yapısı, gelişmiş teknolojik alt yapısı, tecrübeli kadrosu ve güçlü marka değerine sahip olan ve kısa bir süre önce RS Otomotiv Grubu bünyesine katılan Tur Assist, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda, RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı ve Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk Turan, yeni dönem stratejilerini paylaşan açıklamalarda bulundu.

(BASIN BÜLTENİ) İstanbul Şişli’de basın mensuplarıyla gerçekleştirilen toplantıda RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, “Hedefimiz, Tur Assist’i eski lider ve yenilikçi günlerine tekrar kavuşturmak olacak. MAPFRE Asistencia gibi global bir gücün varlığını satın alıyor olmanın haklı gururunu, RS Otomotiv Grubu ailesi olarak hep birlikte yaşıyoruz. Önümüzdeki dönemde grup markalarımızın sinerjisinden de faydalanarak, sektörde fark yaratan bir şirket olma yolunda ilk adımımızı atmış bulunmaktayız. Türk esnaflık prensipleri ile 13 yıl önce temellerini sağlam şekilde atan şirketimiz, sigorta sektörüne geniş bir hizmet ağı sunabilen  kurumsal yapısıyla, tüm ekip arkadaşlarımızla el ele, Tur Assist gibi güçlü bir markayı daha da kuvvetli hale getirecek, milli bir sermayeye dönüştürme yolunda tüm imkanlarını kullanacak. Tüm çalışanlarımız, müşterilerimiz, paydaşlarımız, sigorta sektörü ve Türk ekonomisi için hayırlı olmasını temenni ediyorum ve yola bizimle devam edenlerin  güvenini de  haklı çıkartacağımıza, ekibim adına bizzat söz veriyorum.” dedi.

EKİBİMİZİN SAHADAKİ TECRÜBESİ GÜCÜMÜZ

Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk Turan ise yaptığı konuşmada, “Çok güçlü bir markadan kısa bir süre önce  devir almış olduğumuz Tur Assist, her zamankinden çok daha güçlü ve pazar lideri olarak yoluna devam edecektir. Ekibin saha ve sektör tecrübesi gerçekten çok etkileyici. Bize düşen görev, grubumuzun sinerji ve enerjisi ile Tur Assist’teki ekibimizin enerjisini birleştirerek bu değeri büyük bir güç halinde piyasaya çıkarmaktır. Bunu en kısa süre içinde yapabilmek için ilk günden itibaren hep birlikte kolları sıvayarak bu vizyonumuz doğrultusunda işe başladık. Öncelikle sistem altyapısını yeni nesil, ihtiyaçlara uygun, daha hızlı ve daha efektif yapmak üzere yerel ekibimiz ile yazılım altyapısını düzenlemeye başladık ve inanılmaz hızlı yol aldık. Çok kısa bir süre içinde canlıya alacağımız sistem daha kompakt ve daha işlevsel olacaktır. Tüm ekibimiz ile yol haritamızı paylaştık ve ne mutlu bize ki  ortak paydalarda buluştuk. Ekibin müthiş desteği bize bu satın alma kararımızın ne kadar doğru bir ticari karar olduğunu bir kez daha teyit etti. Ben tüm ekip arkadaşlarıma bu süre içinde ve sonrasında bizlere göstermiş oldukları müthiş destek için tekrar teşekkürlerimi  sunmak istiyorum.” dedi.

“KADINA DESTEK” ADINA TEŞEKKÜRLER

Toplantıda konuşma yapan RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sema Tüfekçiler, “RS Otomotiv  Grubu ve Tur Assist uzun yıllardır radarımda olan ve kendi alanlarında çok başarılı bulduğum iki ayrı şirket iken, ne mutlu bana ki bugün artık iki şirket aynı çatı altında ve güçlerini 1+1 = 5 yapacak şekilde, değer yaratarak sektörde  öncü ve lider olma  hedefi ile yoluna   devam edecek. Ünal  Bey‘in hızı, çabuk karar verişi, doğru stratejiler kurması ve çevikliği bu satın alma işlemini gerçekten çok hızlı bir şekilde finalize etti ve  satış sonrası bu motivasyon ile ekipler çok kısa süre içinde entegre oldu ve hızla gerekli tüm aksiyonlar plan ve stratejiler paralelinde alınmaya başladı. KASIDER Kurucu Başkanı olarak , Ünal Bey’in her daim “ Kadına Destek “ konusunda verdiği maddi manevi destekler için de ayrıca teşekkürlerimi sunmak isterim.” şeklinde konuştu.

YENİ DÖNEM HEPİMİZ İÇİN UMUT VERİCİ

Tur Assist Yönetim Kurulu Üyesi Nihal Asker ise,  “Son 1 yıldır Genel Müdürlüğü’nü yürütmüş olduğum Tur Assist, MAPFRE Asistencia’nın  Türkiye ‘den çıkma kararı almış olmasının ardından bir çok yatırımcı tarafından talep görmüştür. Bu, Markamız ve şirketimiz için gurur verici bir gelişme olmuştur. Tüm bu gelişmeler  sonucunda RS Otomotiv Grubu’nun Tur Assist’i satın alması şirket içinde ve müşterilerimiz arasında çok büyük bir memnuniyet ve umut ile karşılanmıştır. Bu değişim, çok kısa bir süre içinde hepimizin içine sinerek, hızla yeni döneme geçmemize imkan sağladı.” ifadelerini kullanırken, “Ben YK Üyesi olarak her alanda ekibe destek olmaya devam ederken, KASIDER ‘de son 3 yıldır beraber çalışma fırsatı bulduğum Sema Tüfekçiler ile YK’da daha çok kadın istihdamı konusunda verdiğimiz çabaya bir katkı olarak, YK ‘da vizyonlarımızı beraberce icra etme fırsatı bulacağız. Ünal Bey’in bu çağrımıza kulak vererek YK’da kadın istihdam etmesi konusunda destekleri için kendisine teşekkür ediyor, Sektörün diğer şirketleri tarafından bu konuda desteğin artarak devamını temenni ediyoruz.” açıklamasını yaptı.