Tur Assist Akademi 2023’e hızlı başladı

RS Otomotiv Grubu çatısı altında yer alan, Türkiye’nin en yaygın hizmet ağına sahip asistans şirketi Tur Assist, akademi tarafında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor. Tur Assist Akademi, yılın ilk etkinliğinde Beykent Üniversitesi öğrencileriyle buluştu. Panelde hem Tur Assist’i, hem de sektörü yakından tanıma fırsatı bulan Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri, etkinliğe büyük ilgi gösterdi.

(BASIN BÜLTENİ) Ülkemizde asistans sektörünün öncü firmalarından biri olan Tur Assist, Akademi çatısı altında 2023 yılına hızlı başladı. Yeni yılın ilk haftasında “Kariyer Günleri” kapsamında Beykent Üniversitesi’ni ziyaret eden Tur Assist, üniversitenin Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileriyle buluştu. Yüksek düzeyde katılım gösterilen panelde asistans hizmetleri, otomotiv ve sigortacılık alanındaki gelişmeleri yakından tanıma fırsatı bulan öğrencilere Tur Assist Kurumsal Müşteri Yönetimi Müdürü Sema Özbey, İşe Alım Yöneticisi Cansel Kırım ve Eğitim Ekip Lideri Selçuk Akdeniz eşlik etti.

Tur Assist ve grup şirketlerindeki kariyer avantajlarından bahsedilen panelde ayrıca öğrencilerin iş hayatına attıkları ilk adımları kolaylaştıracak “CV hazırlama ve mülakat teknikleri” üzerine kapsamlı bir eğitim verildi.