Türkiye Sigorta İftarları İstanbul’da devam ediyor

Türkiye Sigorta, Ramazan ayı boyunca deprem bölgesi başta olmak üzere düzenlediği iftar etkinliklerine İstanbul’da kurduğu iftar sofraları ile devam ediyor. Üsküdar’da düzenlenen etkinliklerde, iki günde yaklaşık 2 bin kişi Türkiye Sigorta’nın iftar sofralarında buluştu.

(BASIN BÜLTENİ) Sigorta sektörünün öncüsü Türkiye Sigorta, depremden etkilenen 11 noktada, 11 gün boyunca süren iftar organizasyonlarına İstanbul Üsküdar’da Valide-i Atik Cami ve Ayazma Cami’lerinde düzenlediği halk iftarlarıyla devam etti.  Vatandaşların yoğun ilgi ve katılım gösterdiği Türkiye Sigorta kardeşlik sofralarında bu yıl yaklaşık 2000 kişi bir araya geldi.

Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli, şöyle konuştu: “Türkiye Sigorta olarak depremin yaralarını sarmak ve ilk andan itibaren işimizi en iyi şekilde yapmak için sahadayız. Bu nedenle iftar yemeklerimize deprem bölgemizden başladık ve oradaki vatandaşlarımızla kardeşlik sofralarında bir araya gelerek, bu bereket dolu ayı beraber karşıladık. Şimdi de İstanbul’da kurduğumuz kardeşlik sofralarımızla Ramazan ayını uğurluyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte banka ve acente kanalımızdan misafirlerimizin de yer aldığı iftarları dostluk ve muhabbetle geçirdik. Vatandaşlarımızla bir araya gelmekten, manevi duyguları birlikte paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Kardeşlik üzere kurduğumuz sofralarımızda Ramazan’ın bereketini bizlerle paylaşan herkese çok teşekkür ederiz.”