Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi düzenleniyor

Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi düzenleniyor. Antalya Sigorta Acenteleri Derneği öncülüğünde Antalya’da 3 Mart 2022 tarihinde Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi düzenleniyor. Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi, sektörün profesyonellerini bir araya getirmek, işbirliklerini artırmak ve toplumdaki sigorta penetrasyon oranını arttırmak hedefleri ile 3-5 Mart 2022 tarihleri arasında Belek-Antalya’da Pine Beach Belek Hotel’de düzenlenecek.

Antalya Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı İbrahim Düzenli yaptığı açıklamada, Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi’nin, sigorta sektörü ile kamu ve özel sektör başta olmak üzere ulusal ve uluslararası tüm tarafları bir araya getirmeyi ve işbirliklerini geliştirmeyi amaçlandığını belirtilerek, şunları söyledi:

“Fuar ve Kongre; sigorta şirketlerinin, reasürans şirketlerinin, sigorta aracılarının, sigorta ile ilgili kuruluşların, özel sektörün, üniversite-araştırma kurumlarının, yerel yönetimlerin, sivil toplum kuruluşlarının ve diğer ulusal kuruluşların katılımları ile gerçekleştirilecektir. Sigorta sektörü ile ilgili yüksek düzeyli genel oturumların yapılması yanı sıra, ikili ve çoklu işbirliği görüşmeleri ve anlaşmalarının yapılması sağlanacaktır.

Tüm tarafların katılımında genel oturumlar düzenlenecek, özel sektör temsilcileri bir araya gelerek işbirliği imkânları görüşülebilecek, açık ve kapalı fuar alanlarında her türlü ürün ve hizmetler tanıtılabilecek ve sigortacılık sektöründe güncel araştırma–geliştirme çalışmalarının sonuçları paylaşılabilecektir. Düzenlenecek yan etkinlikler ile de en iyi uygulama örnekleri ve bilgi alışverişi sağlanacaktır.

Fuar ve kongre ayrıca sosyal ve kültürel programlarla da zengin bir içerik sunacaktır. Antalya Sigorta Acenteleri Derneği olarak tertip komitesinde bulunan TOBB, ATSO, diğer kurum ve kuruluşlar ile birlikte sigorta sektörüne kazandıracağımız Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi’ne tüm sektör paydaşlarının canı gönülden sahip çıkacağına inanıyoruz.”