Gulf Sigorta Koçtaş işbirliği

Koçtaş, Gulf Sigorta iş birliğiyle müşterilerine “Ek Garanti Sigortası” sunmaya başladı. Bu hizmetiyle ev geliştirme sektöründe bir ilke imza atan Koçtaş, artı 3 yıla kadar ek garanti sigortası ile müşterilerinin yanında olmayı sürdürüyor.

Koçtaş, satın aldıkları ürünleri daha uzun yıllar güvenle kullanmak isteyen müşterileri için Gulf Sigorta ile iş birliğine giderek garanti kapsamını genişletti. Koçtaş, yeni “Ek Garanti Sigortası” ile beyaz eşya, klima, vantilatör, küçük ev aletleri, su sebili, elektrikli ısıtıcılar ve kombi gibi ürünlerde garanti kapsamına ek olarak +1, +2, +3 yıl alternatifleriyle garanti hizmeti sunuyor.

Ek Garanti Sigortası

Sadece Koçtaş mağazalarında geçerli olacak ve Gulf Sigorta tarafından sağlanacak “Ek Garanti Sigortası” kapsamında satılan ürünler, yasal garanti zamanı sona erdikten sonra da üretici kaynaklı arıza ve bozulmalarda 1, 2 ya da 3 yıl daha garanti altına alınıyor. Koçtaş ayrıca garanti kapsamında, taşınamayan ürünler için ise evde ücretsiz tamir hizmeti sunuyor. Bu hizmet ile Koçtaş, fatura tarihinden itibaren 1 yıl boyunca ürünleri sigorta poliçesinde belirtilen kapsamlar dahilinde kazaen kırılma ve sıvı teması gibi kazaen oluşan zararlar ile hırsızlık hasarlarına karşı güvence altına alınmasına katkı sağlıyor. Elektrik arızaları (voltajın ani yükselip alçalması sonucu oluşabilecek zararlar), nem ve tozlanmalara karşı da koruma altına alıyor.  Bu gibi durumlarda fatura tarihinden itibaren “Ek Garanti Sigortası” sonuna kadar teminat sağlanıyor.

Ev Geliştirme Sektöründe Bir İlk

Konuyla ilgili açıklama yapan Koçtaş Pazarlama ve Dijital Kanallardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ebru Darip şunları söyledi: “Müşterilerimize ek garanti sigortası sunarak, aldıkları ürünleri daha uzun yıllar sorun yaşamadan kullanmalarını sağlamak bizim için çok önemli bir inisiyatif. Bu kapsamda ev geliştirme sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Gulf Sigorta ile bir iş birliğine imza attık.”

Gulf Sigorta Alternatif Dağıtım Kanalları, Pazarlama ve Kurumsal İletişim, Operasyon, Global Müşteriler Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Gardet ise, iş birliğine ilişkin yaptığı açıklamasında, “Gulf Sigorta olarak öncelikli stratejimiz; farklı tercihler için en doğru ve müşteri açısından en ulaşılabilir platformlarda hizmet verebilmek. Bu anlamda Koçtaş gibi çok önemli bir iş ortağı ile birlikte sigortalılarımıza çözüm üretebildiğimiz bir projede yer alıyor olmak bizim için çok heyecan verici” dedi.