HDI Sigorta, şampiyonluk coşkusu yaşadı

Uzun yıllardır birçok spor dalı ve farklı liglerde mücadele eden takımlara verdiği sponsorluk desteği ile Türk sporunun ve sporcusunun yanında olan HDI Sigorta, geçtiğimiz günlerde yeni bir branşa daha dokunarak milli binici Burak Alparslan’ın sponsorluğunu üstlenmişti.
İlk kez Bireysel Binicilik branşında yarışan genç bir Türk sporcuya destek verecek olan
HDI Sigorta Ailesi, anlaşmadan kısa bir süre sonra Burak Alparslan’ın 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Engel Atlama Yarışmaları’nda şampiyonluk kupasını kazanmasıyla büyük bir mutluluk yaşadı.
Türkiye Binicilik Federasyonu, 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü
kapsamında İstanbul, Ankara ve Antalya’da 18-19 Temmuz tarihlerinde iki gün süren
engel atlama binicilik yarışmaları düzenledi.
Yarışın İstanbul ayağında Genç Biniciler Şampiyonası’na Kelibia Z. ve Gitaine isimli iki at ile katılan Burak Alparslan, birinci ayağı 2. ve 3. bitirerek finale kalmaya hak kazanmıştı. Final yarışını ise 62,03 saniyede tamamlayarak yarışı 1. bitiren milli binici Burak, aynı zamanda 125 santimetre baraj finalinde en iyi skor derecesini alarak iki kupanın sahibi oldu.

Final yarışını tribünden izleyerek heyecana ortak olan HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “Türk sporunun ve sporcusunun her zaman yanında olmaktan ve bu yolda beraber yürümekten gurur duyuyoruz. 14 yaşında en genç Ferdi Balkan Şampiyonu olarak ülkemize altın madalyayı getiren Burak bugün bize de sponsorluğumuzdan kısa bir süre sonra şampiyonluk sevinci yaşattı. Henüz yolun başında olmasına rağmen azmi ve disiplini daha çok büyük işler başaracağını gösteriyor. Dilerim beraber daha nice başarılarını kutlarız” dedi.