Kritik hastalık sigortasının online satışına başlandı

Anadolu Hayat Emeklilik, en sık rastlanan 5 kritik hastalığın teşhisi anında müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılayan Standart Kritik Hastalık Sigortasını internet sitesi üzerinden satışa sundu. Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Yılmaz Ertürk, kritik hastalıklara yakalanılması halinde sigortalıya, yaşam kaybı durumunda ise sigortalının ailesine ve sevdiklerine finansal güvence sağladıklarını söyledi.

Anadolu Hayat Emeklilik, en sık rastlanan 5 kritik hastalığın teşhisi anında toplu para güvencesi sağlayan Standart Kritik Hastalıklar Sigortası’nı internet sitesi üzerinden satışa sundu. Kişinin ve ailesinin hayat standardını koruyarak finansal bir güvence sunan ürüne artık dijital ortamdan da rahatlıkla ulaşılabiliyor. Standart Kritik Hastalık Sigortası; kanser, kalp krizi (myokard enfarktüsü), ameliyatı gerçekleştirilmiş kroner arter by-pass cerrahisi ve kalp kapakçığı cerrahisi ile inme hastalıklarına karşı güvence sağlıyor.

En sık görülen bu kritik hastalıklarla karşılaşılması durumunda bireylerin bugüne kadar elde edilen varlıklarını ve birikimlerini koruyan sigorta ürünü aynı zamanda hastalık dönemindeki nakit ihtiyaçlarının da karşılanmasına yardımcı oluyor. 18-50 yaş arasındaki sağlıklı kişiler için sunulan Standart Kritik Hastalık Sigortası ile müşteriler kritik hastalıklara karşı finansal açıdan kendilerini ve sevdiklerini güvence altına alırken, tek seferde toplu olarak yapılan ödeme avantajından da faydalanıyor. Üstelik bu ürün rahatsızlığın poliçe başlangıç tarihi öncesinde gerçekleşmemiş olması şartı ile koronavirüse karşı da teminat sağlıyor.

İnternet Sitesi Üzerinden Satın Alınabiliyor

Ürünün makul primlerle hem kritik hastalıklara hem de yaşam kaybına karşı teminat sağladığını vurgulayan Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Yılmaz Ertürk, kritik hastalıklara yakalanılması halinde sigortalıya, yaşam kaybı durumunda ise sigortalının ailesine ve sevdiklerine finansal güvence sağlandığını belirtti. Pandemi sürecinde evden çıkmaya gerek kalmadan kolaylıkla ürünün satın alınabileceğini de vurgulayan Ertürk, mevcut kanallara ek olarak artık anadoluhayat.com.tr internet sitesi üzerindeki “Online Satın Al” bölümünden ürünün kolayca satın alınabileceğini ifade etti.

Ücretsiz Sağlık Danışmanlığı Hizmeti Sunuluyor

Standart Kritik Hastalık Sigortası ile kişiler acil durumlarda ücretsiz acil ambulans ve sağlık danışmanlığı hizmetinden faydalanabiliyor. Ödenen prim tutarı ve gelir vergisi dilimine göre yüzde 15 ila yüzde 40 arasında değişen oranlarda vergi avantajına sahip olan Standart Kritik Hastalık Sigortası müşterileri, Anadolu Sigorta’dan satın alacakları kasko, konut ve sağlık sigortalarında da yüzde 40’a varan indirim avantajlarından yararlanabiliyor.