Türkiye Sigorta Kapsamlı Acil Sağlık Güvencesi Sunuyor

Türkiye Sigorta, sağlık alanındaki güvencelerine bir yenisini daha ekledi.  Acente satış kanalına özel olarak hazırlanan Kapsamlı Acil Sağlık Sigortası ile trafik kazası sonucu yaralanmalardan kalp krizine, elektrik çarpmasından suda boğulmaya kadar teminat kapsamındaki acil durumlarda oluşabilecek tedavi masraflarını ve çok daha fazlasını güvencesi altına alıyor.

(BASIN BÜLTENİ) Günlük yaşamda her an insan sağlığını aniden etkileyebilecek ve acil müdahale gerektiren durumlar gelişebiliyor. Bunun bilincinde olan Türkiye Sigorta, “Kapsamlı Acil Sağlık Sigortası” ile 18-70 yaş aralığındaki tüm bireylerin sağlığını acil durumlarda da güvence altına alıyor.

Kapsamlı Acil Sağlık Sigortası, kadın ve erkek sigortalılara özel olarak hazırlanan teminat paketi yanında, ihtiyaca özel bir acil sağlık sigortası deneyimi sunuyor.

Türkiye Sigorta Sağlıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tuba Buldu konuya ilişkin olarak; “Türkiye Sigorta olarak acil durumlar için hazırladığımız sağlık sigortası, hem bütçenizi hem de sağlığınızı koruma altına alarak dahili/cerrahi yatış, oda-yemek ve yoğun bakım masraflarınızı teminat limitleri dahilinde karşılarken; aynı zamanda ücretsiz check-up hizmeti sunuyor. Ayrıca ihtiyaca özel hazırlanan genişletilmiş Diş Paketi ve göz sağlığı için Göz Koruma Paketi içeriyor” dedi.

Buldu; ürünün kadın ve erkek sigortalılar için kişiselleştirilmiş olarak hazırlandığını belirterek “Kadın ve erkek sigortalılarımız için özel olarak hazırlanan ürünümüz, yılda 1 defa kadınlar için ücretsiz mamografi veya meme ultrasonu; erkekler için ise ücretsiz PSA hakkını da kapsıyor. Tüm bunlarla birlikte erkekler için üroloji kadınlar için ise kadın doğum alanında ücretsiz fiziki muayene imkânı da Kapsamlı Acil Sağlık Sigortası’nın sunduğu fırsatlar arasında yer alıyor” diyerek; ek hizmetlerle zenginleştirdikleri ürün ile sigortalılarının sağlığını acil durumlarda da ön planda tuttuklarını vurguladı.

Kapsamlı Acil Sağlık Sigortası, Dünya Sağlık Örgütü’nün acil kabul ettiği; aralarında ani felç, donma, suda boğulma, elektrik çarpması, trafik kazası ve kalp krizi gibi birçok acil durumda 15.000 TL’ye kadar güvence sağlıyor. Poliçede belirtilmiş olan acil durumlardan birinin gerçekleşmesi durumunda ise Türkiye Sigorta’nın anlaşmalı olduğu 2 bin 500‘ün üzerinde sağlık kuruluşu veya anlaşmasız sağlık kuruluşları tarafından yapılacak olan tedavi masrafları Türkiye Sigorta tarafından karşılanıyor.