Mapfre Sigorta’dan İzmir’e destek

Mapfre Sigorta, İzmirli depremzedelere destek olmak amacıyla tıbbi danışmanlık hizmeti “Bi’ Doktora Sor” uygulamasını ücretsiz olarak sunmaya başladı. Fundación Mapfre ise, bölgeye 50 bin euro değerinde dezenfektan ve maske yardımında bulundu. Mapfre Sigorta CEO’su Stefan Jensen, “Depremzedelere çadır kentlerde en temel ihtiyaç olan maske ve dezenfektanları ulaştırıyoruz” dedi.

İzmir’de ikamet eden Mapfre Sigorta müşterileri, acenteleri ve acente çalışanları, yılsonuna kadar müşteri hizmetlerini arayarak “Bi’ Doktora Sor” uygulaması kapsamında verilen danışmanlık hizmetlerinden yararlanabiliyor. Depremden etkilenen sigortalılar, Mapfre Sigorta “Bi’ Doktora Sor” uygulamasına 08:00-20:00 saatleri arasında Müşteri Hizmetleri Numarasından ulaşarak destek alabilirler.

Deprem ile birlikte devam eden pandemi gerçeğinin de farkında olan Fundación Mapfre (MAPFRE Vakfı), İzmirli depremzedelere maske ve dezenfektan bağışında bulundu. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak gerçekleştirilen yardımlar, İzmirli depremzedelere dağıtılacak. Fundación Mapfre (M Mapfre Vakfı), geçtiğimiz Mayıs ayında koronavirüs salgını nedeniyle zor durumda olan 27 farklı ülkedeki sağlık sektörüne ve dezavantajlı vatandaşlara destek olmak için 35 milyon Euro bağış kapsamında Türkiye’ye de 4.1 milyon TL’lik bağış desteğinde bulunmuştu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Mapfre Sigorta CEO’su Stefan Jensen, “Deprem ile birlikte bölgede artan koronavirüs riskini de unutmamak gerekiyor. Biliyoruz ki sosyal mesafe, maske ve hijyen hayat kurtarıyor. Bu bilinçle depremzedelere çadır kentlerde en temel ihtiyaç olan maske ve dezenfektanları ulaştırıyoruz. Bu günleri hep birlikte geride bırakacağımıza inanıyoruz” dedi.