Neova Katılım Sigorta’nın logosu yenilendi

Geleceğe dönük 5 yıllık stratejisini geçen hafta yaptığı basın toplantısıyla açıklayan Neova Katılım Sigorta, stratejik hedefleri doğrultusunda marka stratejisini yeniledi ve logosunu değiştirdi.

Türkiye’nin ilk katılım sigortası şirketi olarak 2009 yılında kurulan Neova Katılım Sigorta, geçtiğimiz günlerde açıkladığı 5 yıllık stratejisi kapsamında acenteleri ile birlikte büyümesini hızlandırarak sektörde ilk 10’da kalıcı olmayı hedeflediğini paylaşmıştı. Stratejik önceliklerinden birisinin de marka bilinirliğini artırmak olduğunu duyuran Neova Katılım Sigorta bu konudaki ilk adımını atarak logosunu yeniledi.

Acenteleri ve müşterileri tarafından daha fazla görünür olmayı hedefleyen Neova Katılım Sigorta’nın yeni logosu ve kurumsal kimliği güncel tasarım trendlerine uygun olarak modern, sade ve güçlü karakteri ile dikkat çekiyor.

2020 yılında Türkiye’nin öncü katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk’ün yüzde 100 iştiraki haline gelen Neova Katılım Sigorta haziran ayında yaptığı genel kurul toplantısında, 84,8 milyon TL olan ödenmiş sermayesini 500 milyon TL’ye çıkarmıştı. Yeni logo Kuveyt Türk Finans Grubu’ndan da izler taşıyor ve grubun Neova Katılım Sigorta’ya sağlam desteğini yansıtıyor.