Yavuz Ölken Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetiminde

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun 5. Olağan Genel Kurulu’nda gerçekleşen seçim sonucunda, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yeniden Başkanlığa seçilirken AXA CEO’su Yavuz Ölken de TVF Yönetim Kurulu’na girdi.

Olağan Genel Kurul’da TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: Alper Sedat Aslandaş, Ahmet Göksu, Selahattin Süleymanoğlu, Ayşe Nihan Karaçam Salkaya, Bahar Mert Üçoklar, Suat Baylan, Mustafa Alpaslan, Metin Mengüç, Ersin Yılmaz, Ergün Güler, Yavuz Ölken, Kazım Şahin Gürkan, Bülend Atalar, Ali Osman Özdemir.

Genel Kurul’da konuşma yapan Türkiye Voleybol Federasyonu’nun 17’nci başkanı Mehmet Akif Üstündağ şunları söyledi:

“Bugün geldiğimiz noktada milli takımların katıldığı her organizasyonda kürsü için mücadele eden, altyapı organizasyonuyla tüm ülkeye yayılan, lisanslı sporcu sayısı her geçen gün artan, kulüpleşmede her geçen gün büyüyen, antrenör ve hakem eğitimlerini sürekli kılmış, sponsorların ilgi odağı haline gelmiş, uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapan bir federasyonuz.

Milli takımlarımızın başarısıyla beraber çocuklarımız voleybol oynamak istiyor, ailelerimiz çocuklarını voleybola yönlendirmek istiyor. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Fabrika Voleybol organizasyonumuzla çocuklarımızı voleybol ile buluşturuyoruz. Pandemi koşulları sebebi ile bir süre faaliyetlerine ara vermesine rağmen bugün Fabrika Voleybol organizasyonumuz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmektedir. Fabrika Voleybol hareketi kapsamında; ülkemizin farklı şehirlerinde birçok mini voleybol şenliği düzenledik. Bu şenliklerde 20 bine yakın çocuğumuzu ve ailesini voleybol ile tanıştırdık.

Bir benzeri olmayan ve herkesin örnek gösterdiği TVF Spor Lisemizin daha da gelişmesi ve amacına ulaşması için protokoller imzaladık. Sporcularımızın barınma ve antrenman tesislerini geliştirdik. Voleybolun sadece sponsoru değil paydaşı olan sponsorlarımızla, sporcularımıza karşılıksız burs imkânları sağladık. Buradan söz konusu burs imkanını sağlayan AXA Sigorta ve P&G’ye özellikle teşekkür ederim. Bu proje, Türkiye’de ve Avrupa’da örneği olmayan bir projedir. Bu da çok gurur verici olay.”