MetLife’tan Yıllarım Güvende ferdi kaza sigortası

MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven, 5 yıla kadar koruma sağlayan Yıllarım Güvende Ferdi Kaza Sigortası’nı piyasaya sunduklarını belirterek, “Sektörde benzer ürünler genellikle bir yıllık olurken Yıllarım Güvende ile MetLife müşterilerini 2 yıldan 5 yıla kadar koruma sağlıyor” dedi.

MetLife, 5 yıla kadar koruma sağlayan Yıllarım Güvende Ferdi Kaza Sigortası’nı müşterilerine sundu. MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven, sektörde benzer ürünlerin genellikle bir yıllık olurken Yıllarım Güvende ile MetLife müşterilerinin 2 yıldan 5 yıla kadar süreyle hem kendilerini hem yakınlarını bireysel olarak yaşayabilecekleri risklere karşı finansal güvence altına alabildiklerini söyledi. Yurtseven, “18-68 yaş arası herkesin faydalanabileceği Yıllarım Güvende Ferdi Kaza Sigortası ile sunulan Dört Dörtlük Asistans Paketi ise pek çok alanda müşterilerin hayatını kolaylaştıracak” dedi.

Kaza Sonucu Tedavi Teminatı

Yurtseven, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yıllarım Güvende Ferdi Kaza Sigortası, kaza sonucu vefat ve kalıcı sakatlık teminatları ile poliçe sahibi ve yakınlarını finansal güvence altına alırken “Dört Dörtlük Asistans Paketi” ile de sigortalının sağlık sorunlarında, konutunda karşılaşabileceği acil durumlarda, organizasyon ihtiyaçlarında ve yurtdışı seyahatlerindeki ihtiyaçlarında 7/24 ücretsiz destek veriyor. Böylece MetLife müşterilerinin hem zor zamanlarında hem de her şeyin yolunda gittiği sağlıklı günlerinde yanında olarak onlara ücretsiz ya da indirimli hizmetler sağlıyor. Ürünün “Yıllarım Güvende Plus” versiyonunda ise tüm bu hizmetlere ek olarak kaza sonucu tedavi teminatı da bulunuyor.”

Yurtseven: Tüketici Beklentileri Değişiyor

Deniz Yurtseven, hemen her alanda olduğu gibi sigorta alanında da tüketicilerin beklentileri ve ihtiyaçlarının değiştiğini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz MetLife olarak değişen dünyanın dinamiklerini yakalamak için düzenli olarak müşteri ihtiyaç analizleri yapıyor ve değişen ihtiyaçlara hitap eden ürün ve hizmetler sağlıyoruz. Yaşadığımız dönem, müşterilerimizin sadece kısa süreli değil, uzun süreli korunma ve risklerini bertaraf etme ihtiyaçları olduğunu gösterdi. Bu ihtiyacı karşılamak için Yıllarım Güvende Ferdi Kaza Sigortası ürünümüzü hazırladık. Böylece müşterilerimizin kendilerini daha uzun süreli güvende hissetmelerini sağlayacağımıza inanıyorum.”